Патогенна дія електричного струму. Дія на організм високого та низького атмосферного тиску. Вплив на організм факторів космічного польоту - Колесник, Юрій Михайлович; Ганчева, Ольга Вікторівна; Абрамов, Андрій Володимирович; Жулінський, Володимир Олександрович; Ковальов, Микола Михайлович; Василенко, Гліб Володимирович; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Іваненко, Тарас Васильович; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Тіщенко, Сергій Вікторович; Данукало, Максим Вікторович; et al. (My University, 2017)
Методичні рекомендації з самостійної підготовки для студентів 3 курсу медичного факультету спеціальності «Стоматологія»
Keywords: електричний струм; атмосферний тиск; космісчний польот