Застосування комунікаційно-когнітивного підходу у викладанні предмета "Промислова технологія парфумерно-косметичних засобів” у студентів провізорів-косметологів - Бурлака, Богдан Сергійович; Burlaka, B. S. (My University, 2014)
У статті окреслюються основні принципи сучасної стратегії навчання промислової технології парфумерно-косметичних засобів, зокрема пропонується поєднати комунікаційну й когнітивну парадигми наукового знання. Кінцевою метою є формування професійних знань й умінь у провізорів-косметологів. This article outlines the basic principles of modern industrial technology training strategy perfumes and cosmetics, in particular, it is proposed to combine communicative and cognitive paradigms of scientific knowledge. The ultimate goal is to develop professional knowledge and skills of pharmacists and cosmetologists.
Use of communication and cognitive approach in teaching the subject “industrial technology perfumes and cosmetics” among students pharmacist-cosmetologist