Популяційно-видовий, біогеоценотичний і біосферний рівні організації життя : [навчально-методичний посібник для студентів І курсу медичних факультетів спеціальність "Медицина"] - Приходько, Олександр Борисович; Ємець, Тетяна Іванівна; Павлiченко, Вiктор Iванович; Попович, Аліса Петрівна; Малєєва, Ганна Юріївна; Гавриленко, Ксенія В'ячеславівна; Андреєва, Олександра Олександрівна; Вальчук, Тетяна Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчально-методичний посібник "Популяційно-видовий, біогеоценотичний і біосферний рівні організації життя" включає чотири змістові розділи, які містять 14 занять, 2 заключних заняття зі змістових розділів та заключний контроль за розділом 2, кінцева ціль яких навчити студентів робити попередній висновок щодо наявності паразитарних інвазій людини та визначати заходи профілактики захворювань. У кожній темі заняття вказується її актуальність та доцільність вивчення, звертається особлива увага на формування у студентів навичок і вмінь при засвоєнні матеріалу теми.