Комп'ютерно-правова система ЛІГА-ЗАКОН - Рижов, Олексій Анатолійович; Андросов, Олексій Іванович; Каблуков, Андрій Олександрович; Іванькова, Наталя Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Посібник призначений для вивчення інформаційних комп'ютерних правових систем, на прикладі однієї з найбільш вживаних в Україні комп'ютерної системи інформаційно-правового забезпечення ЛІГА: ЗАКОН. У посібнику в стислому вигляді розглянуті всі основні методи пошуку правових і нормативних документів в інформаційно-пошуковій системі ЛІГА: ЗАКОН. Посібник розрахований на студентів фармацевтичного факультету заочної форми навчання, провізорів-інтернів, викладачів, що проводять заняття з комп'ютерної системи інформаційно-правового забезпечення ЛІГА: ЗАКОН, а також для самостійного вивчення можливостей цієї системи.