Вплив прийому холекальциферолу в різних дозуваннях на показники кальцій-фосфорного обміну та поповнення рівня вітаміну D - Подсевахіна, Світлана Леонтіївна; Чабанна, Олена Сергіївна; Паламарчук, Олександр Іванович (My University, 2024)
Мета дослідження — оцінити ефективність прийому препаратів, які містять вітамін D, у різних дозуваннях з оцінкою рівня 25-гідроксихолекальциферолу (25(ОН)D) та його вплив на показники кальцій-фосфорного обміну.
Keywords: тези доповідей