Вміст цитокінів TGF-1, ММР-9 у хворих на ХГС, інфікованих GT1, залежно від швидкості прогресування фіброзу печінки - Веницька, Галина Василівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (My University, 2023)
Мета досліджень - проаналізувати вміст TGF-1β, ММР-9 в сироватці крові та визначити коефіцієнт TGF-1β/MMP-9 у хворих на ХГС, інфікованих GT1, залежно від швидкості прогресування фіброзу печінки.