Синтез та властивості похідних 1,2,4-триазол-3-тіолу з теофіліновим замісником - Бакумовська, Х. Д.; Гоцуля, Андрій Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою нашого дослідження було узагальнення методів синтезу та дослідження біологічної активності похідних 1,2,4-тріазолу з синтоном теофіліну , що у перспективі можуть бути використані для створення біологічно активної субстанції.
Keywords: тези доповідей