Порівняльна характеристика перебігу ентеровірусних екзантем в 2013 та 2015 роках в Запорізькій області - Усачова, Олена Віталіївна; Фірюліна, О. М.; Усачева, Е. В.; Фирюлина, О. М.; Usacheva, O. V.; Firulina, O. M. (My University, 2016)
В статті наведена характеристика клінічного перебігу ентеровірусної екзантеми у 74 пацієнта. Показані вікові та клінічні особливості ентеровірусних екзантем на сучасному етапі. е. В статье приведена характеристика клинического течения энтеровирусной экзантемы у 74 пациента. Показаны возрастные и клинические особенности энтеровирусных экзантем на современном этапе. The characteristic of a clinical course of the 74 patients with enteroviral exanthema is provided in article. Age and clinical features of the enteroviral exanthema course at the present stage are shown.
Сравнительная характеристика течения энтеровирусных экзантем в 2013 и 2015 годах в Запорожской области
Comparative description of flow enteroviral exanthemas in 2013 and 2015 in years in Zaporozhia region
Keywords: ентеровірусна екзантема; діти; клініка; діагностика; энтеровирусные экзантемы; дети; клиника; диагностика; enteroviral exanthema; children; the clinical picture; diagnostics