Комунікативна культура майбутніх лікарів - Орел-Халік, Юлія Владиславівна (Львівська педагогічна спільнота, 2021)
Підвищення комунікативної культури лікарів в умовах модернізації вищої медичної освіти.
Keywords: Педагогічні науки