Оптимізація викладання фізіотерапії на кафедрі внутрішніх хвороб - Сиволап, Віктор Денисович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Каленський, Володимир Харитонович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Програму навчальної дисципліни “Внутрішня медицина” для студентів вищих медичних закладів освіти ІІІ-ІV рівня акредитації МОЗ України в 2013 році доповнено розділом “Фізіотерапія”, що входить до змістового модуля 2 «Гастроентерологія», Модуля 1. Необхідність вивчення сучасних питань фізіотерапії на 4 курсі обґрунтована доцільністю комплексного підходу до викладання основ внутрішньої медицини з урахуванням немедикаментозних методів лікування, профілактики і реабілітації хворих в терапевтичній клініці.