Актуальні питання фізичної терапії та ерготерапії - Кочуровська, А. О. (My University, 2025)
У зв’язку з повномасштабною війною Росії проти України, яка триває з 2022 року, значно зросла кількість поранених військовослужбовців, особливо з травмами нижніх кінцівок. Починаючи з 17 вересня 2015 року, в українських Збройних силах було зареєстровано понад 1900 серйозних травм нижніх кінцівок, отриманих внаслідок поранень під час АТО.
Keywords: тези доповідей