Маркетингові дослідження ринку антибіотиків цефалоспоринового ряду України - Британова, Тетяна Сергіївна; Книш, Євгеній Григорович; Борсук, Сергій Олександрович (Х. : НФаУ, 2015)
Вивчено асортимент антибіотиків цефалоспоринового ряду II покоління. Проведене маркетингове дослідження національного ринку антибіотиків цефалоспоринового ряду та проаналізована конкурентоспроможність фірм-виробників лікарських засобів досліджуваної групи.