Мінеральний обмін та його порушення. Функціональна біохімія тканин : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-Б» студ. 4 курсу ІІ мед. ф-ту спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
студентами четвертого курсу ІІ медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить тематичний план лекцій та практичних занять з модулю 2. Для кожного заняття вказана актуальність теми, що вивчається, мета заняття, перелік теоретичних питань для підготовки та необхідний обсяг навчального матеріалу для засвоєння теми. Обов’язковими елементами викладення змісту виконання лабораторних робіт є детальне роз’яснення принципів методу та безпосередньо методики виконання роботи, клініко-діагностичне значення методу в практичній медицині. Крім того, практикум містить тестовий контроль вихідного рівня знань і тести ліцензійного іспиту «КРОК-Б». Зміст і об’єм практикуму відповідають кількості годин, які відведені на вивчення модулю 2 (2 кредити/60 годин), змісту відповідних розділів робочої програми з клінічної біохімії для студентів спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування» в умовах кредитно-модульної системи навчання. В практикумі міститься вся необхідна інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання змістових модулів та підсумкового модульного контролю з модулю 2. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, модульного контролю та здачі ліцензійного іспиту «КРОК-Б».