Досвід використання автентичних підручників з мови спеціальності у медичному вузі - Сазанович, Лариса Вікторівна; Сазанович, Л. В.; Sazanovich, L. V. (My University, 2014)
У статті розглядається питання адекватності підготовки вітчизняних фахівців в галузі медицини до складання міжнародних іспитів з англійської мови та підготовки до професійних іспитів на англійській мові. В статье рассматривается вопрос адекватности подготовки отечественных специалистов в области медицины к сдаче международных экзаменов по английскому языку и подготовки к профессиональным экзаменам на английском языке. The article examines the adequacy of national medical specialists’ language training for passing international examinations in English and preparing for professional examinations in English.
Опыт использования аутентичных учебников по языку специальности в медицинском вузе
Experience in using authentic textbooks in the language of the specialty in medical school
Keywords: фахова мовна освіта; мова спеціальності; критерії оцінювання CEFR; автентичні підручники з фахової англійської мови; профессиональное языковое образование; язык специальности; критерии оценки CEFR; аутентичные учебники по профессиональному английскому языку; vocational language education; language for special purposes; CEFR criteria of assessment; authentic vocational English textbooks