Інформаційні технології та методологічні особливості дистанційного навчання - Кірсанова, Олена Валентинівна; Відлацька, В. В. (Одеська національна академія харчових технологій, 2020)
В наш час перед системою вищої освіти постає задача підготовки фахівців, які вміють творчо мислити, володіють дослідницькими вміннями і навичками, здатні орієнтуватися в просторі наукової інформації і сучасних інформаційних технологіях. В зв’язку з цим, одним з найбільш високоефективних напрямів вдосконалення методології вищої освіти є використання в навчальному процесі технологій дистанційного навчання.