Синтез та біологічний потенціал S-алкілпохідних 5-метил-4-(4-метилфеніл)-1,2,4-триазол-3-тіолу - Кучеренко, Х. С. (My University, 2024)
Метою роботи була оцінка перспективності створення фармакологічно значимих сполук в ряду пара-толільних похідних 1,2,4-триазолу.
Keywords: тези доповідей