Матеріали поточних та підсумкового контролів розділу І «Вступний фонетико-комунікативний курс» дисципліни «Українська мова як іноземна» - Корбут, Лариса Миколаївна; Богуславська, Людмила Федорівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Багатоваріантні матеріали підсумкових та поточного контролів призначені для перевірки навичок розкриття та аналізу граматичних явищ, вмінь сприймати і використовувати мовленнєві зразки відповідних граматичних форм, знань лексики і навичок їхнього застосування у нових ситуаціях спілкування. Вони визначають поетапний рівень мовної компетенції на етапі елементарного володіння українською мовою. Лексико-граматичний матеріал відібрано послідовно у відповідності до змістових блоків (уроків) 1-6. У збірнику надані методичні рекомендації до проведення контролів та критерії оцінювання як окремих завдань, так і всієї роботи загалом. Збірник є складовою частиною навчального комплексу для інофонів «Україна від «А» до «Я».