Збірник методичних рекомендацій для викладачів до практичних занять за дисципліною «Урологія з оцінкою результатів дослідження» IІІ курсу ІІ медичного факультету за спеціальністю 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Бачурін, Георгій Вікторович; Ломака, Станіслав Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
У збірнику запропоновані методичні рекомендації для викладачів з підготовки до практичних занять при проходженні студентами 3 курсу медичних факультетів циклу «Урологія з оцінкою результатів дослідження».
Keywords: урологія