Клініко-лабораторна характеристика хворих на хронічний гепатит B при визначенні показань щодо проведення противірусного лікування - Хелемендик, Анастасія Борисівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Царьова, О. В.; Рябоконь, Юрій Юрійович (My University, 2018)
Проведено клініко-лабораторний аналіз хворих на ХГВ при вирішенні питання призначення противірусного лікування в рамках виконання Державної цільової програми.
Keywords: Вірусний гепатит В; цироз печінки; противірусна терапія; тези