Захворювання, викликані дією на організм термічних факторів (тепла та холоду) - Візір, Вадим Анатолійович; Буряк, Віктор Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначений для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».