Цифрові платформи та інструменти в дослідженнях фармації - Єренко, Олена Костянтинівна (My University, 2024)
Метою роботи був аналіз цифрових платформ та інструменті, які найчастіше використовуються у дослідженнях фармацевтичної галузі.
Keywords: тези доповідей