Оцінка мотивів до праці фармацевтичного персоналу аптечних закладів - Рудюк, Г. І. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Ефективність праці за інших рівних умов визначається особистим відношенням людини до праці, її трудовою поведінкою. У свою чергу трудова поведінка визначається впливом багатьох факторів, що діють з різною силою в різних напрямках. Мета. Оцінка мотивів до праці фармацевтичного персоналу аптечних закладів.
Keywords: тези доповідей