Особливості організації комунікації зі студентами в умовах роботи в телекомунікаційному просторі - Сиволап, Віталій Вікторович; Лукашенко, Ланна Віталіївна; Лихасенко, Іветта Валеріївна; Олійник, Олександр Іванович; Авраменко, Наталя Федорівна; Герасько, Марина Петрівна; Кравченко, Тетяна Василівна; Полівода, Світлана Володимирівна; Курілець, Лілія Олегівна; Новіков, Євген Вячеславович; Лисенко, Владислав Андрійович; Жеманюк, Світлана Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Вступ. У зв’язку з значною розповсюдженістю COVID-19 процес проведення навчання студентів вищої школи було організовано дистанційно. Незважаючи на ряд переваг діджиталізації освіти, як покращення системи контролю успішності, моніторування роботи організації, взаємозв’язку тощо, виявляється ряд неочікуваних тенденцій. Зокрема, все більш активно обговорюється виснаження від постійного використання інформаційних засобів. Однією з можливих причин розглядається активна соціалізація за рахунок використання відіодзвінків.
Keywords: відіоконференція; виснаження; вища школа; діджиталізація освіти; форми комунікації