Ефективність реабілітаційних заходів у хворих на мозковий ішемічний інсульт у ранньому відновному періоді - Рунчева, Катерина Андріївна (Тернопіль : Укрмедкнига, 2022)
Мета дослідження. Дослідити ефективність реабілітаційних заходів у хворих на мозковий ішемічний інсульт (МІІ) в ранньому відновному періоді в залежності від наявності ЦД 2 типу.