Питання законодавчого регулювання реклами лікарських засобів і медичних виробів - Загнибіда, Альона Юріївна; Гамбург, Леонід Самойлович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. Закон України «Про рекламу» визначає рекламу, як інформацію про особу чи товар, розповсюджену в будь-якій формі та в будь-який спосіб і призначену сформувати або підтримати обізнаність споживачів реклами та їх інтерес щодо таких особи чи товару. Для реклами лікарських засобів та медичних виробів, порівняно з рекламою інших товарів і виробів, передбачені особливі вимоги. та додаткові обмеження.
Keywords: тези