Болонський процес і особливості викладання інфекційних хвороб - Задирака, Денис Анатолійович; Савельєв, Валерій Григорович; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Ушеніна, Ніна Степанівна (ТДМУ, 2015)
Наведені особливості впровадження Болонського процесу при вивченні інфекційних хвороб
Keywords: болонський процес; інфекційні хвороби