Країнознавство : зб. метод. рек. до самостійної роботи слухачів-іноземних громадян довузівського етапу підготовки (для викладачів та слухачів) - Давидова, Ірина Валентинівна; Гроссу, Наталія Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Збірник методичних рекомендацій призначено для викладачів та слухачів Центру підготовки іноземних громадян. Він містить методичні рекомендації щодо організації та проведення самостійних занять слухачів-іноземних громадян. з дисципліни «Країнознавство». Збірник створено відповідно до вимог і змісту робочої програми з дисципліни «Країнознавство» (ЗДМУ, 2019 р.). Метою створення збірника є методичне забезпечення дисципліни «Країнознавство». Збірник призначений для роз’яснення поряку проведення та методики організації самостійних занять з дисципліни «Країнознавство» слухачів-іноземних громадян.
Keywords: Країнознавство; Українська мова