Інтеграція штучного інтелекту та робототехніки в медицину: методологічні смисли матеріалістичного підходу - Ангеловський, А. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Медицина, як наука та практика, є важливою частиною соціального устрою та еволюції людського суспільства. Сучасні досягнення в галузі штучного інтелекту (ШІ) та робототехніки трансформують діагностику, лікування та хірургічну практику.
Keywords: тези доповідей