Патогенетичне значення морфофункціонального стану нейронів вентромедіального ядра гіпоталамуса і латерального гіпоталамічного поля у розвитку метаболічних порушень - Крашевський, Артем Володимирович; Ганчева, Ольга Вікторівна (My University, 2024)
Мета: проаналізувати роль морфофункціональних змін нейронів вентромедіального ядра гіпоталамуса і латерального гіпоталамічного поля у розвитку експериментальних метаболічних порушень.
Keywords: вентромедіальне ядро гіпоталамуса; латеральне гіпоталамічне поле; метаболічні порушення; цукровий діабет; ожиріння