Осучаснення інтерактивних методів навчання лікарів-інтернів на кафедрі дитячих хвороб ЗДМУ - Боярська, Людмила Миколаївна; Ганчева, Ольга Вікторівна; Герасимчук, Т. С.; Дмитрякова, Галина Миколаївна; Іванова, Катерина Олексіївна; Котлова, Юлія Валентинівна; Подліанова, Олена Іванівна; Потапенко, Сергій Валерійович; Boyarskaya, L. M.; Gancheva, O. V.; Gerasimchuk, T. S.; Dmitryakova, G. M.; et al. (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Виховання фахівців в інтернатурі закладає модель подальшого професійного зростання протягом всього життя. Мета роботи. Викласти досвід осучаснення інтерактивних методів навчання лікарів-інтернів педіатрів в ЗДМУ. Основна частина. Впроваджено проведення монотематичних конференцій, як засобу організації інтерактивного середовища навчання для лікарів-інтернів. Висновки. Досвід проведення монотематичних конференцій за актуальними темами педіатрії є дієвою інтерактивною формою навчання та формування фахового професіоналізму лікарів-інтернів.
Recent interactive methods of education intermediate medicines for children’s children ZSMU
Keywords: інтерактивні методи навчання; лікарі-інтерни