Технологічні аспекти виробництва 1% ін`єкційного розчину "авесстим" - Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2015)
Проведено аналіз літературних джерел з питання застосування імуностимуляторів в ветеринарній практиці. Зазначено, що на сучасному фармацевтичному ветеринарному ринку існують імпортні високовартісні препарати. За мету було поставлено створення оригінального вітчизняного лікарського засобу для боротьби з вірусними інфекціями тварин. Проведено технологічні дослідження імуно-стимулюючого засобу для посилення специфічної імунопрофілактики сільськогосподарської птиці 1 % ін’єкційного розчину Авесстим, розроблено технологічну схему виробництва даного лікарського засобу в ампулах. The analysis of the literature on the use of immunostimulants in veterinary practice is conducted. It is noted that in today's market, there are pharmaceutical veterinary import expensive drugs. The goal was to put the creation of original domestic drug to combat viral infections of animals. It is conducted technological research of immunostimulatory agent for enhancing the specific immunization of poultry 1 % injectable solution Avesstim. It is developed technological scheme of production of the drug in ampoules.
Keywords: препарат; захворювання; Авесстим; ін’єкційний розчин; якісний аналіз; кількісний аналіз; технологічна схема; виробництво; drug; disease; Avesstim; injectable solution; qualitative analysis; quantitative analysis; flow chart; production