Вплив перенесеного пренатального стресу на репродуктивне здоров’я жінок - Барковський, Дмитро Євгенович; Семененко, І. В. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Мета: провести огляд літературних джерел, присвячених вивченню проблеми пренатального стресу та його впливу на репродуктивне здоров’я жіночого населення. Матеріалами дослідження є публікації національних та закордонних авторів. Методами дослідження є статистичний, експертних оцінок.
Keywords: тези доповідей