Клінічний випадок брадикінін-індукованого ангіонабряку - Ярцева, Дар'я Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Актуальність теми брадикінінових локальних набряків шкіри обумовлена тим, що ці набряки не реагують на стандартне лікування, яке застосовується до пацієнтів з набряками, опосередкованими медіаторами опасистих клітин і тому смертність від цього варіанту набряків сягає 30%.
Keywords: тези доповідей