Фармацевтична технологія : навч. посіб. для практ. занять фармацевтів (провізорів) на передатестаційних циклах підвищення кваліфікації за спец. «Фармація» («Загальна фармація») - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія для практичних занять фармацевтів (провізорів) спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки фармацевтів (провізорів) на передатестаційних циклах зі спеціальності «Фармація» («Загальна фармація») галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія». Посібник містить інформацію щодо біофармацевтичних та технологічних аспектів виготовлення рідких лікарських засобів та м’яких лікарських засобів для місцевого застосування.
Keywords: фармацевтична технологія; піідвищення кваліфікації