Виклики та перспективи формування професійної компетентності майбутніх медичних працівників у закладах вищої освіти - Кришталь, В. М. (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Як спроба знищення незалежності України військове вторгнення російської федерації завдало потужного удару по великій кількості об’єктів соціальної інфраструктури, позбавляючи українців можливості отримати доступ до якісної освіти та медицини. Враховуючи проблеми в економіці країни, величезні збитки та життєву небезпеку при підготовці спеціаліста в галузі медицини у вищій освіті навчальний процес повинен бути приведений у відповідність до потреб воюючої держави та держави з постійною загрозою.
Keywords: тези доповідей