Отечественный антимикотик дитиомикоцид в наружной терапии дерматомикозов - Федотов, В. П.; Макарчук, А. А.; Носонова, А. В.; Макарчук, Алла Олександрівна; Носонова, Ганна Вікторівна; Fedotov, V. P.; Makarchuk, A. A.; Nosonova, G. V.; Федотов, Валерій Павлович (My University, 2012)
Маззю дитіомікоцид проліковано 52 хворих на міко- зи стоп, рубромікоз, кандидоз у порівнянні з 52 ана- логічними хворими, які отримували мазь Екзифін. Клініко-лабораторне одужання отримали у 80 % хво- рих, значне покращення – у 15 %, що було на 20 % більше, ніж при лікуванні маззю Екзифін, та досягнуто за більш короткий термін. Переносимість даної мазі була «добра», «дуже добра». 52 patients with mycosis pedis, rubromicosis and candidiasis have been treated with the ointment ditiomicocide, compared with 52 similar patients who have received the ointment ekzifi. Clinical and laboratory recovery has occurred for 80 % of patients, signifiant improvement – for 15 %, witch has been 20 % higher than the efficacy of treatment with the ointment ekzifi and achieved in a shorter time. Tolerance of the ointment in question has been “good” and “very good”.
Вітчизняний антимікотик дитіомікоцит у зовнішній терапії дерматомікозів
Ukrainian made antimycotics ditiomycocide in the external treatment of dermatomycoses