Хронічний панкреатит в Україні як важлива медико-соціальна проблема - Фоміна, Є . Р.; Михайлик, Олена Анатоліївна (Х. : НФаУ, 2023)
Мета дослідження. Проведення аналізу поширеності хронічного панкреатиту в Україні для подальшого удосконалення фармацевтичної допомоги хворим на хронічний панкреатит.
Keywords: тези доповідей