Оцінка ризику виникнення кардіоваскулярних подій у хворих на ішемічну хворобу серця протягом року після виявленої анемії - Коновалова, Марія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: Оцінити ризик виникнення фатальних та нефатальних кардіоваскулярних (КВ) подій у хворих на ішемічну хворобу серця (ІХС) протягом року після виявленої анемії.
Keywords: тези