Оптимізація пошуку речовин з кардіопротективною активністю серед біофлавоноїдів - Риженко, Віктор Павлович; Бордюг, А. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою цього дослідження був відбір структур біофлаваноїдів з відкритих бібліотек, віртуальний скринінг за допомогою комп'ютерної програми молекули з властивостями скаведжера NO та оцінка їх кардіопротективної активності.
Keywords: тези доповідей