Аналіз стану та тенденцій розвитку співробітництва України з НАТО та ЄС у сфері запобігання та реагування на надзвичайні ситуації - Вороненко, В. В.; Скалецький, Ю. М.; Торбін, В. Ф. (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Проаналізовано історію становлення концепції культури безпеки, досвід і проблеми впровадження в атомній енергетиці, а також обґрунтовано необхідність використання цієї концепці у медичній практиці. Проанализировано историю становления концепции культуры безопасности, опыт и проблемы внедрения в атомной энергетике, а также обоснована необходимость использования этой концепции в медицинской практике. In the article history of becoming of conception of culture of safety, experience and problems of introduction in atomic energy, and also the necessity of the use of this conception is grounded for medical practice.
Keywords: радіаційні технології; рентгенологічні й радіологічні дослідження; пацієнти; персонал; культура безпеки; радиационные технологии; рентгенологические и радиологические исследования; пациенты; персонал; культура безопасности; radiological technology; roentgenological and radiological research; patients; medical staff; safety culture