Перспективи впровадження результатів досліджень в освітню діяльність - Філіпенко, Ірина Іванівна (Х. : НФаУ, 2023)
Метою роботи є виявлення перспектив впровадження результатів досліджень студентів в освітню діяльність для підвищення її ефективності і якості у відповідності з компетентнісним підходом до навчання.
Keywords: тези доповідей