Зміни маси сечових міхурів щурів у постнатальному періоді в нормі та після дії антигену - Хитрик, Аліна Йосипівна; Євтушенко, Валентина Михайлівна (Одеса : ОНМедУ, 2019)
Збільшення спектру патології сечового міхура у сучасній клінічній практиці привертає увагу до проблеми патології у ранньому постнатальному періоді. Метою дослідження був аналіз динаміки маси сечових міхурів щурів у нормі та за умови стимуляції антигеном.
Keywords: тези доповідей