Масаж як засіб оздоровлення організму пацієнтів різного нозологічного профілю - Тютюнник, О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – аналіз досвіду використання масажних втручань і маніпуляцій для оздоровлення організму пацієнтів різного нозологічного профілю.
Keywords: тези доповідей