Особливості надання стоматологічної допомоги мирному населенню при запровадженні воєнного стану - Смірнова, Ірина Віталіївна (My University, 2022)
Анотація: під час воєнного стану надання стоматологічної допомоги мирному населенню стає менш доступною та більш складної; у районах активних бойових дій стає абсолютно неможливою. У статті перераховуються причині, що призвели до зниження якості та доступності лікування найпоширеніших стоматологічних захворювань та можливі ускладнення, що безпосередньо пов’язані з несвоєчасним зверненням до лікаря – стоматолога.
Keywords: зубний біль; рівень стоматологічної допомоги; доступність стоматологічної допомоги; якість лікування; міграція населення; Інтернет-зв'язок; онлайн консультація