Методическое обоснование программы физической реабилитации артериальной гипертензии у студентов первых курсов медицинского университета - Иванько, О. Г.; Михалюк, Е. Л.; Пидкова, В. Я.; Малахова, С. Н.; Пащенко, И. В.; Круть, А. С.; Шульга, А. А.; Кизима, Н. В.; Пацера, М. В.; Радутная, Е. А.; Недельская, Е. В.; Хромова, Н. А.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Методичне обґрунтування програми фізичної реабілітації артеріальної гіпертензії у студентів перших курсів медичного університету Обговорюються питання організації і впровадження методів фізичної реабілітації артеріальної гіпертензії у молодих людей. Показники артеріального тиску й індексу маси тіла розцінюються як предиктори залучення студентів медичного університету в програми фізичної реабілітації. The article presents the organization questions and introduction of methods of arterial hypertension physical rehabilitation among young people. The rates of arterial pressure and body weight index are estimated as predictors of including of medical students in physical rehabilitation programs.
Методичне обґрунтування програми фізичної реабілітації артеріальної гіпертензії у студентів перших курсів медичного університету
Methodological ground of program of arterial hypertension physical rehabilitation in fi rst-year students of medical university
Keywords: артеріальна гіпертензія; надлишкова маса тіла; ожиріння; підлітки; фізична реабілітація; arterial hypertension; overweight; obesity; adolescents; physical rehabilitation