Синдром відстроченого післябойового відреагування як один зі станів бойової психічної травми у військовослужбовців, які брали участь в АТО - Данілевська, Наталя Володимирівна; Danilevska, N. V. (My University, 2018)
Описано синдром відстроченого післябойового відреагування (напруження) у військовослужбовців, які брали участь в АТО на сході України. Досліджено його етіопатогенез, особливості структури, дебюту, тривалості. Сформульовано діагностичні критерії синдрому відстроченого післябойового напруження. Post-combat delayed response (tension) syndrome in servicemen who participated in ATO in Eastern Ukraine was described. Its etiopathogenesis, features of its structure, onset, duration were investigated. Diagnostic criteria of post-combat response (tension) syndrome were formulated.
Post-combat delayed response syndrome as a state of combat mentalinjury in servicemen who participated in ATO
Keywords: синдром відстроченого післябойового відреагування (напруження); бойова психічна травма; військовослужбовці; АТО; post-combat delayed response (tension) syndrome; combat mental injury; servicemen