Фармакогностичне дослідження Hedera helix L. - Кініченко, Анна Олександрівна; Гулеватий, М. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Дослідження кількісного вмісту ліпофільних пігментів у листі плюща звичайного.
Keywords: тези доповідей