Анатомія ока. Методи дослідження в офтальмології: [навч. посібник] - Завгородня, Наталія Григорівна; Саржевська, Людмила Едуардівна; Івахненко, Олена Михайлівна; Костровська, Катерина Олегівна; Безуглий, Максим Борисович; Михальчик, Сергій Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчальний посібник складено відповідно з "Освітньо-професійною програмою вищої освіти". Навчальний посібник підготовлено відповідно до матеріалів, розроблених викладацьким складом кафедри офтальмології Запорізького державного медичного університету, згідно робочої програми навчальної дисципліни «Офтальмологія» для студентів медичних факультетів. Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-модульної системи оцінки навчання. Матеріали навчального посібника є керівництвом для проведення занять з офтальмології з студентами медичних факультетів.