Досвід дистанційного навчання на кафедрі терапевтичної, ортопедичної та дитячої стоматології - Смірнова, Ірина Віталіївна; Кокарь, Оксана Олександрівна (My University, 2023)
Мета роботи. Проаналізувати досвід використання методів дистанційного навчання на кафедрі та обґрунтувати доцільність його впровадження у педагогічний процес.
Keywords: тези доповідей