Аналіз торку при установці імплантату в ділянку субантральної аугментації та власну кістку - Міщенко, Олег Миколайович; Косінов, О. С. (Tampere : Scholarly Publisher ICSSH, 2023)
Ціль: Провести клінічний аналіз якості субантральної аугментації із застосуванням композиту Nano Graft з позицій торку при установці імплантату в порівнянні з аналогічними показниками в області власної кістки пацієнта.